понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів “Моя країна –Україна!”




Відповідно до затвердженого Міністерством освіти і науки України плану роботи НЕНЦ на 2017 рік, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводив з 25 вересня 2016 р. до 1 березня 2017 р. Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів “Моя країна –Україна!”. Конкурс проводився з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення, формування екологічної культури.
Дуже приємно, що Семергей Станіслав Олександрович, учень факультативу «Основи створення мультимедійних презентацій», був відзначений Дипломом ІІ ступеня серед призерів Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів “Моя країна – Україна!” у номінації «Фото рослин».
Вітаємо Семергея Станіслава та керівника  факультативу Ящук  Світлану Валентинівну з перемогою в конкурсі, бажаємо нових звершень та успіхів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерного мислення «Бобер-2023»

  Цього тижня учні 3-9 класів  нашого ліцею взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерного мислення «Бобер-2023» . ...